Topp

Kronocamping Göteborg / Åby

Redigera, Lägg till beskrivning/bilder
Idrottsvägen 13
43162 Mölndal

Tel: 031-878884


Skriv omdöme om Kronocamping Göteborg / Åby

Mitt betyg:
Mitt omdöme:
Mitt namn:  
Min epostadress:  


Svensson Man,

Stugornas kylskåp alstrar värme till diskbänkarna så dom blir glödheta, dvs att det ej gick att placera handen på diskbänken utan att bränna sig. Ingen bra kombination i en liten stuga...
Eluttag som ej är inkopplade. Hittade ett flertal döda spindlar och andra insekter i sängarna bland dammlagren. Kaffebryggaren läckte vatten ner från diskbänken till golvet. Toadörren gick ej att öppna helt pga snett/felaktigt byggt badrum med spruckna kakelplattor som var fuktskadade. Inte heller roligt när man skulle ta ut dotterns medicin på morgonen och upptäcker att kylskåpet är ljummet och inte kallt... Skulle inte ens rekomendera kronocamping i Åby till min fiende!

Omdöme av: Svensson

Livs njutaren Man,

Jag med familj har sedan 2007 återkommande bott på åby camping. Vi tycker att detta är en mycket trevlig camping & vi är mycket nöjda med stugorna som vi varmt kan rekommendera. Det finns tv i alla stugor wc & dusch i många av dom. Mycket bekvämt att man dessutom kan beställa till lakan/handdukar & slutstäd. Det är bättre än hotell för här här kan man sitta utanför stugan & grilla ,njuta av friden med fam & hund. sist men inte minst det ligger simhall , trav bana mm bara ett stenkast bort & Liseberg tar det bara ca 10-15 min med bil. Bara ett minus & det är om man kommer tidigt på våren så luktar det tyvärr rök i väldigt många av stugorna. Det vekar som att dom som lång hyr över vintern inte tar så hårt på rök förbudet & det är något som åby verkligen borde göra något åt. Men måste även tillägga att vi fick ta en större stuga som det inte var rökt i för samma pris. Det är därför som vi återkommer varje år & varmt kan rekommendera detta toppen ställe.

Omdöme av: Livs njutaren


Visa alla campingplatser i Mölndal på kartan


Ladda upp egna bilder

Här hittar du relaterat i Mölndal:
Pizzerior
Café
Har du kunskap om att turista i Mölndal?
Skapa turistsida för Mölndal här >>

Topp © 2011 Bokalogi.se Populära objekt i städer: Hotell | Vandrarhem | Stugor | Pensionat | Camping | B & B
Kommer du inte ihåg ditt lösenord?
Ange din e-postadress och klicka på logga in.
Ett mail med ditt lösenord kommer inom kort.